21e eeuw Keukenmanagement

Vacature Chef-kok

Chef-kok voor een mooi bedrijf in het buitengebied in het hogere middensegment.

Dit veelzijdige horecabedrijf is het gastvrije hart van een recreatief buitengebied. We ontvangen gasten met wensen die varieren van een portie bitterballen tot een hoogwaardig lunch- of diner menu. Ook organiseren we regelmatig evenementen.

Wat verwachten we?

Onze nieuwe Chef helpt de horeca op hoger niveau te brengen zodat ook veeleisende gasten zich bij ons thuis voelen.

Functie eisen

  • Je hebt ervaring als Chef of sous-chef in een middengroot bedrijf in de hogere middenklasse.
  • Je kunt goed omgaan met de wensen van verschillende doelgroepen.
  • Goede organisatie en planning van de keuken is voor jou geen probleem.
  • Je weet de inkoopkosten en productiviteit goed te beheersen.
  • Je bent in staat nieuwe gerechten te ontwikkelen voor verschillende doelgroepen.
  • Je weet het beste uit je keukenteam te halen
  • Je bent gastgericht, flexibel, creatief en zo nodig doortastend.
  • Je bent een teamspeler en kunt je eigen afdeling goed zien binnen het geheel van het bedrijf.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salaris minimaal conform horeca cao.
  • Gunstige werktijden.
  • Regelmatig vrije weekeinden.
  • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden.
  • Bij goede match na 1 jaar vaste aanstelling.

Vragen?

Bel 06 22 99 54 14, Peter Reiters of mail info@deruyterhof.nl

Solliciteren:

Graag ontvangen we je gemotiveerde reactie met C.V. via info@deruyterhof.nl