21e eeuw Keukenmanagement

Wie ben ik?

Peter Reiters, geboren 24-4-1959 te Geleen.

Na de Hogere Hotelschool Maastricht heb ik een aantal jaren bij AC Restaurants gewerkt als Manager op diverse locaties.  Daarna ben ik mee het familiebedrijf gaan runnen. 

Het familiebedrijf hebben we verhuisd van een huurpand naar een kooppand Dat werd de ooit roemruchte discotheek ‘Den Brabander”. Die hebben we grootscheeps verbouwd is tot De Ruyterhof restaurant en proeverij.

De crisis van 2008 dwong ons in te krimpen. Zo heb ik de keuken over genomen als chefkok-eigenaar. Zo heb ik veel ervaring opgedaan met het organiseren van de keuken, het samenstellen van menukaarten en bedenken van nieuwe formules om de crisis te overleven. We waren voor keuken en bediening leerbedrijf op het hoogste niveau. Zelf was ik leermeester keuken en bediening. Daardoor kan ik de keuken zien door en de ogen van de kok en door de ogen van de ondernemer.

Na verkoop van ons pand heb ik mijn visie op ondernemerschap en keukenmanagement uitgewerkt en aangescherpt met een jaar ZZP ervaring in andere keukens en trainingen.

Daarnaast ben ik altijd actief geweest als bestuurslid van de lokale afdeling Koninklijke Horeca Nederland, bestuurder van een lokale ondernemersvereniging en mede oprichter van een dorpsraad en een lokale politieke partij. Nu maak ik deel uit van een stuurgroep Vitaal Buitengebied Zundert en neem ik deel aan het initiatief Voedsel1000 van de Provincie Noord-Brabant.

Toen op 15 maart 2020 de horecabedrijven binnen 1 uur verplicht werden te sluiten, heb ik me full time verdiept in alles dat met de Corona Crisis te maken heeft.  Op deze pagina vind je een paar van mijn publicaties.

Meer weten? download hier mijn uitgebreide CV.

Contact

Peter Reiters

E-mail: info@deruyterhof.nl

Telefoon: 06 2299 5414

Wie ben ik?

www.tekstanders.nl

www.tekstanders.nl

21e eeuw Keukenmanagement is onderdeel van DeRuyterhof